Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

CHP'DEN SEÇİM STARTI

CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Terme İlçe Başkanlığında düzenlenen birlik ve beraberlik toplantısı İl Başkanı Dinçer Soydemir`in katılımı ile gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını CHP Terme İlçe Başkanı Cemal Akyazı yaptı.
“İktidarı tek başımıza elde edemeyiz” diyen Akyazı, “Hazırlıklarımıza başladık. Seçim tarihi açıklandıktan sonra sandık görevlilerimizi belirleyeceğiz. En büyük görev burada sandık görevlisi arkadaşlarımıza düşüyor. Oy torbalarını seçim kuruluna teslim edip ıslak imzalı tutanakları ilçe başkanına teslim etmeden görev yerlerinden ayrılmayın.” diyerek toplantıya katılanlara teşekkür etti.
Yaklaşık 2-3 yıl önce Mehmet Atalay başkanlığında yönetimde olduğunu, Atalay`ın Milletvekili adayı olması nedeniyle yapılan değerlendirmeler sonucunda CHP Samsun İl başkanı olduğunu belirten Dinçer Soydemir, yönetimi tanıtarak birlik beraberlik mesajı verdi.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN SEÇİMLERİ
KAZANMALIYIZ
Yaklaşık bir aydır görevde olduğu belirten Soydemir, “Yönetimimle birlikte seçim çalışmalarımıza başladık. Çocuklarımızın geleceği için önümüzdeki seçimlere iyi hazırlanıp kazanmalıyız. Ev ev sokak sokak dolaşacağız. Sizler ilçe başkanımızı onlar da bizleri yönlendirecek.”dedi.
Toplantı üyelerin ve vatandaşların seçim çalışmaları ile ilgili fikir alış verişinde bulunarak birlik ve beraberlik içinde çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.